Магазин Кооператор гр. Плевен

бул. “Русе” №6
гр. Плевен
тел: 0884 627 880

Работно време:

Понеделник – Петък: 9:00 – 19:00 ч.
Събота: 09:00 – 15:00 ч.
Неделя: почивен ден